Skip to content

Dricksvatten från havet

 
 

För att klargöra vad vi menar med hav så har vi delat upp havet i tre olika grupper. De hav som har en salthalt (TDS) på några ppm till 3 000 ppm (0,3 %), de hav som har en salthalt på 3 000 till 10 000 ppm (1 %) och de hav som har högre salthalt än 10 000 ppm

Vänern

Borrade brunnar

En borrbrunn kan vara en utmärkt källa till gott dricksvatten! Men tyvärr så drabbas vi mer och mer av att brunnsvattnet får färg, luktar, är hårt (kalk) och lider av massa andra problem. Vi på Clean Water har de flesta löningarna till dessa problem, men innan man förslår en lösning måste man analysera sitt. vatten på att ackrediterat laboratorium. Vi hjälper er gärna med analysen och vi kan även utvärdera ert redan analyserade vatten.

Stockholmsskärgård

Kärrvatten

Om man inte har tillgång till en brunn så kan det ibland löna siga att rena kärrvatten. Kontakta oss så berättar vi mera hur detta skulle fungera hos er.

Västkusten

Regnvatten

Regnvatten brukar vara en bra källa till vatten, men tänk på att aldrig dricka regnvatten som det är. Man måste alltid rena/desinficera regnvattnet innan förtäring. Varför inte ha det som ett komplement till er brunn? Vi har självklart de reningstekniker som krävs för denna typ av rening.